keirablackpearl (keirablackpearl) wrote,
keirablackpearl
keirablackpearl

Μια εικόνα

Στη Ρωσία, στις τάξεις της λογοτεχνίας οι μαθητές γράφουν τα έργα της γραμματολογιάς. Συχνά αυτοί είναι τα έργα για το κύτιον πρόσωπο του βιβλίου ή της ταινίας. Αλλά κάποτε ο δάσκαλος εννοεί να γράψουν τις συγγραφές για καμιά εικόνα, να μοιραστούν τις σκέψεις και τις αισθήσεις. Γενικά τα παιδιά βγάζουν την εικόνα του διάσημου ζωγραφου, αλλά η μικρή Σόνια επέλεξε μια εικόνα του εξαιρετικού, ασυνήθους αγοριού.

Πρώτα θα σας δείξω μια εικόνα και, με την άδειά της Σόνιας, θα μοιραστώ την συγγραφή της. Και τότε να σας πω για τον καλλιτέχνη. Είναι πραγματικά εξαιρετικός. Αλλά όλα σε τάξη.
Λοιπόν.....

Σόνια έγραψε: “Πρόσφατα έμαθα για έναν ιδιόμορφο καλλιτέχνη Κονσταντήν Κοκόρην. Οι πίνακές του ελκύουν το βλέμμα μια ιδιαίτερη τρυφερότητα, την διαύγεια και τον εσωτερικό φως.
Αυτή είναι η αγαπημένη μου εικόνα - "Ο χειμονικός ήλιος". Ο καλλιτέχνης ζωγράφισε το χειμονικό δάσος σε μια φωτεινή ηλιόλουστη ημέρα. Αφράτο και μαλακό χιόνι αμφικολύπτει τα δέντρα, ο ήλιος δεν είναι ψηλά πάνω από τον ορίζοντα, γιατί οι ακτίνες του ζωγραφίζουν το ξέφωτο του δάσους στον πορτοκαλί-χρυσό χρώμα. Μακρές πράσινες σκιές πέφτουν από τους κορμούς τών δέντρων. Σ’αυτήν εικόνα είναι εξαιρετική αριφνηδιά των χρωμάτων – είναι οι καστανοί κορμοί και κλάδοι των πευκών, πρασίνες βελόνες, πορτοκαλιές και κίτρινες ακτίνες του ηλίου, γαλαζοπρασίνος ουρανός και κυανωπό χιόνι. Χειμωνική ημέρα είναι πολύ άπλετη και γιορταστική. Όταν εγώ κοιτάζω την έικονα πολή ώρα, η αίσθηση γεννιέται, ότι εγώ βρίσκομαι στο δάσος σ’αυτό ξέφωτο και θαυμάζω την ομορφιά”.

Για όλους, που δεν είναι γνωριζμένοι με την Ελένη elenscalare (η μητέρα του Κόστα) και τον Κόστα, εγώ πρέπει να πω ότι ο Κόστας εχεί σοβαρή μορφή την εγκεφαλική παράλυση. Ο Κόστας δεν μπωρει να κάθεται, να μιλάει, να πάει με τα πόδια. Αλλά ο Κόστας μπωρεί να ζωγραφίζει.

Μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τις εικόνες του Κόστα εδώ:

http://postcardpress.ru/ru/98-blago-tvoritelnye#/nalichie-po_nalichiyu/avtory-konstantin_kokorin

Όλα τα χρήματα, που λαμβάνοντας από την πώληση, αποστέλλονται στον καλλιτέχνη.

Tags: Η ζωή
Subscribe

 • Всякое занедельное

  Что мне нравится в инсте - все тамошние посты сюда вместе с фотками копируются и писать ниче не надо 😂 😂 😂 Листайте карусельки 😜…

 • К вопросу о европейском образовании

  Я подписана на ютьюбе на один канал для греческих школьников. Ну что-то типа нашей онлайн-школы. Смотрю во-первых, для поддержания языка в моей…

 • Песенки по пятницам

  Сегодня 20.12.2020 - пятница.

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 3 comments